NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo se vraća u Englesku za samo 30 milijuna eura!

Cristiano Ronaldo se vraća u Englesku za samo 30 milijuna eura!

Cristiano Ronaldo bi se kako stvari stoje mogao vratiti u Englesku na kraju sezone. Manchester United ga je već navodno kontakirao i zainteresirani su za njegov povratak na Old Trafford.

Cristiano Ronaldo se vraća

Bilo je mnogo špekulacija o tome gdje će Ronaldo završiti sljedeće sezone, pogotovo jer se još uvijek ne zna da li će Juventus igrati u Ligi prvaka.

Prije par dana su se pojavile slike kako Ronaldo premješta svoje automobile iz Torina, a mediji danas javljaju kako bi se mogao vratiti na otok.

Ole Gunnar Solskjaer je već vodio razgovor sa Ronaldom i rekao mu kako bi bio sretan kada bi došao na Old Trafford.

Navodno Ronaldo još uvijek nije donio odluku, ali kraj sezone Juventusa bi mogao imati ključan utjecaj u njegovoj odluci.

Portugalac ima još godinu dana ugovora sa Starom damom i navodno bi Juve tražio odštetu u vrijednosti tog jednogodišnjeg ugovora koja iznosi 30 milijuna eura.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!