NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo se vraća u Manchester United: Potpisuje dvogodišnji ugovor!

Cristiano Ronaldo se vraća u Manchester United: Potpisuje dvogodišnji ugovor!

Već nekoliko dana se špekuliše transfer Cristiana Ronalda u Manchester City, ali sada bi mogli dobiti potpuno novi preokret.

Cristiano Ronaldo se vraća

Kako javlja poznati pouzdani novinar Fabrizio Romano, portugalska superzvijezda bi mogla biti na putu za Manchester United.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Fabrizio Romano je poznat po tome da ima dosta povjerljive izvore kada su transferi u pitanju, te da vrlo rijetko griješi.

Na Twitteru je prije nešto više od pola sata napisao kako su pregovori u tijeku, te da Ronaldo želi napraviti senzacionalan povratak na Old Trafford.

“Cristiano Ronaldo je rekao Jorgeu Mendesu da je otvoren za prelazak u Manchester United za nevjerojatni povratak. Ugovor će biti poslan u sljedećih nekoliko sati – Manchester United pregovara sa Cristianom i Mendesom i nude ugovor do 2023. Manchester City nikada nije poslao službenu ponudu,” izjavio je Fabrizio Romano.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!