NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo traži od Juventusa 20 milijuna eura kojih se javno odrekao

Cristiano Ronaldo traži od Juventusa 20 milijuna eura kojih se javno odrekao

Cristiano Ronaldo traži od Juventusa 20 milijuna eura kojih se javno odrekao tijekom koronavirusa, javljaju talijanski mediji. U 2020. godini igrači Juventusa javno su objavili da se odriču dijela svojih plaća kako bi pomogli klubu da prebrodi krizu izazvanu pandemijom.

No Gazzetta javlja kako su čelnici Juventusa s njima u tajnosti dogovorili punu isplatu koju neće prijaviti savezu niti prikazati u financijskim izvješćima. Upravo je to bio dio istrage koja je ovaj tjedan rezultirala ostavkom cijele uprave Juventusa na čelu s predsjednikom Andreom Agnellijem.

BONUS KREDITI DOBRODOŠLICE

Bet365 je najveća i po naše mišljenju najbolja svjetska kladionica kod koje svaki ozbiljan kladioničar treba imati račun.

OtvoriLIP N[LIL^ZIL\]ILܙY]IL؜PIPL[XHIL

Istraga se vodila dugo, a kada je vidio da Juventusov brod tone i da će se otkriti financijske malverzacije, Ronaldo je 4. studenog preko odvjetnika zatražio od Juventusa da mu isplati 19,9 milijuna eura duga, čime je dodatno utrljao sol na ranu čelnicima i navijačima torinskog kluba.

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!