NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo u Ligi prvaka postavio rekord koji će neko teško oboriti!

Cristiano Ronaldo u Ligi prvaka postavio rekord koji će neko teško oboriti!

Iza Cristiana Ronalda je izuzetno burna i nezaboravna noć u Ligi prvaka. Fenomenalni Portugalac koji trenuto igra vjerovato u životnoj formi, je postavio rekord koji će nakon njega teško promjeniti vlasnika.

Cristiano Ronaldo u Ligi prvaka

Luda i nezaboravna noć za Ronalda u Ligi prvaka. Ne samo zbog nevjerovatnog pogodka koji je uspio postići Portugalac te tako pocijepati mrežu legendarnog vratara Juventusa Gianluigija Buffona, nego zbog jednog nevjerovatnog podatka.

Portugalski nogometaš i prva zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo u prvoj utakmici protiv Juventusa svoj prvi pogodak je postigao već u 3. minuti utakmice, te je na taj način postao prvi nogometaš u povijesti ovog natjecanja, koji je postigao pogodak na deset uzastopnih utakmica.

>> Florentino Perez iznenadio svojom reakcijom na gol Cristiana Ronalda

Ova luda serija je započela u prošlogodišnjem finalu Lige prvaka kada je u Cardiffu postigao dva gola upravo Juventusu, a ove godine u ovogodišnjem natjecanju je postigao je gol u svim susretima svoje ekipe. Postigao je pogodak u obje utakmice osmine finala protiv PSG-a i još dva puta je bio uspješan u utorak.

[su_champions_league]

Za to vrijeme, postigao je fantastičnih 15 golova, a postići pogodak u ovom natjecanju u deset uzastopnih utakmica je vjerovatno postignuće koje će još dugo trajati nakon Ronalda. On je naravno najbolji strijelac u historiji ovog takmičenja sa ukupno postignutih 117 golova dok je drugi na toj listi Leo Messi sa čak 17 golova manje.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!