NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo upoznao najnovije pojačanje Real Madrida u svlačionici prije poraza od...

Cristiano Ronaldo upoznao najnovije pojačanje Real Madrida u svlačionici prije poraza od Barcelone

Cristiano Ronaldo upoznao najnovije pojačanje Real Madrida u svlačionici prije poraza od Barcelone. Barcelona je u subotu poslijepodne ostvarila pobjedu nad Real Madridom i time povećala svoje vodstvo na tabeli La Lige na 14 bodova.

Cristiano Ronaldo upoznao

U potrebi za dobrim rezultatom protiv Barcelone u La Ligi, Real se jednostavno srušio na Bernabeu, a Luis Suarez je postigao gol na poluvremenu.

Zatim je Dani Carvajal dobio crveni karton zbog toga što je rukom diralo loptu u šesnaestercu, sa Lionel Messijem koji je pucao penal i postigao gol.

Zatim je Aleix Vidal postigao posljednji gol na asistenciju Lionel Messija.

[su_no1forfootball]

Da li se kaješ Vinicius? Naravno, to je samo jedna utakmica, a Real Madrid je osvojio dosta trofeja u 2017. godini. U ovom trenutku su na silaznoj putanji.

Zinedine Zidane je u najtežem pložaju do sada i navijači se šale na račun da će mu biti teško da se kvalificira i u Ligu prvaka.

Ipak, još je pet mjeseci do kraja sezone, a Real svoje loš niz može preokrenuti u drugoj polovini sezone.

No, prije tog poraza Cristiano Ronaldo se sastao sa novim pojačanjem Real Madrida, Vinicius Juniorom u subotu.

Madrid je u svibnju zapečatio dogovor vrijedan 45 milijuna eura za 17-godišnjaka, ali će ostati u Flamengu na posudbi još jednu sezonu.

[su_bonus]

Brazilac je doputovao ovog tjedna u Madrid kako bi gledao El Clasico na Santiago Bernabeu, a također je dobio i obilazak klupskih objekata za obuku.

Vinicius Junior se susreo sa svojim budućim suigračima prije utakmice i postavio sliku sebe uz Ronalda sa naslovom, “Najbolji na svijetu!”.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!