NaslovnicaVijesti(VIDEO) Cristiano Ronaldo ušutkao kritičare sa savršenim hat-trickom za samo 32 minute!

(VIDEO) Cristiano Ronaldo ušutkao kritičare sa savršenim hat-trickom za samo 32 minute!

Cristiano Ronaldo je postigao senzacionalan hat-trick za 32 minute za Juventus protiv Cagliarija. Portugalska zvijezda kritizirana je ovog tjedna zbog ispadanja Stare dame iz Lige prvaka od Porta.

Cristiano Ronaldo ušutkao

No motivirani CR7 je u nedelju dokazao kritičarima da su njegove godine samo broj sa hat-trickom u pobjedu od 1-3 u gostima.

Sa ovom pobjedom Juventus ostaje na trećem mjestu na tabeli sa deset bodova zaostatka za vodećim Interom.

Inter je ranije u nedelju ostvario pobjedu protiv Torina (1-2) zahvaljujući golovima Romelua Lukakua i Lautara Martineza.

Pogledajte ispod kako je Ronaldo u 32 minute postigao hat-trick.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!