NaslovnicaVijestiCRISTIANO RONALDO ZAPANJEN: Real Madrid za 99 milijuna funti dovodi zvijezdu Manchester...

CRISTIANO RONALDO ZAPANJEN: Real Madrid za 99 milijuna funti dovodi zvijezdu Manchester Uniteda

Real Madrid je navodno spreman da zapečati transfer Manchester Unitedovog vratara David De Gee ovog ljeta, ostavljajući zvijezde poput Cristiana Ronalda zapanjene i sretne zbog toga.

CRISTIANO RONALDO ZAPANJEN

Prema riječima Don Balona, De Gea će dovršiti prelazak na Bernabeu nakon što je Florentino Perez pojačao napore i priprema ponudu od 99 milijuna funti za španjolskog reprezentativca.

To bi bio nevjerojatan transfer za Los Blancose, ako ga mognu nagovoriti, jer je De Gea nesumnjivo jedan od najboljih vratara na svijetu u ovom trenutku.

27-godišnjak će biti značajna nadogradnja za Keylor Navasa kao broja jedan u Madridu, a Ronaldo je rekao da je oduševljen vijestima, piše Don Balon

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Portugalski internacionalac vidi David De Geu kao impresivno pojačanje koje bi doveo Perez, a također je zadovoljan zbog svog agenta Jorge Mendesa, sa kojim ima blizak odnos i koji će vjerojatno imati velike finansijske koristi od ovogo velikog transfera njegovog drugog klijenta.

Kao što je napomenuo Don Balon, De Gea se približio pridruživanju Real Madridu u 2015. godini, prije nego što su u posljednjim sekundama transfera bili problemi sa papirima, navodno nisu uspjeli da prođu prije isteka prijelaznog roka.

Talentirani vratar je završio tu godinu tako što je potpisao novi ugovor sa Manchester Unitedom i nastavio impresionirati u Premier ligi, iako je malo iznenađenje da će se sada vratiti u Španjolsku.

[su_bonus]

David De Gea je rođen u Madridu, sa 13 godina je svoju karijeru započeo u Atleticu te u razdoblju od 2001. do 2009 . godine izborio mjesto u prvoj momčadi madridskog kluba.

Kada je postao prvi vratar, uskoro je počeo privlačiti pažnju velikih klubova, pogotovo Uniteda, za koji je i potpisao 2011. godine i gdje se pokazao jednim od najboljih golmana na svijetu u ovom trenutku.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!