NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo zaprijetio napuštanjem reprezentacije Portugala! Portugal: Nije istina

Cristiano Ronaldo zaprijetio napuštanjem reprezentacije Portugala! Portugal: Nije istina

Cristiano Ronaldo bio je spreman napustiti reprezentaciju Portugala na Svjetskom prvenstvu nakon što je saznao da je izostavljen iz početne momčadi protiv Švicarske. Portugalski Record tvrdi da je legendarni napadač nakon razgovora s izbornikom Santosom želio spakirati kofere i napustiti Svjetsko prvenstvo nakon što je saznao da neće biti starter u utakmici osmine finala.

Ronaldo nije bio zadovoljan ni izmjenom u utakmici protiv Južne Koreje, gdje je psujući napustio teren, iako su se kasnije iz tabora Portugala pravdali da su teške riječi upućene korejskom igraču.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Legendarni as bio je vidno nezadovoljan na klupi protiv Švicarske, a nakon utakmice je napustio momčad i umjesto da sa suigračima i navijačima Portugala proslavi prolazak u četvrtfinale Svjetskog prvenstva u Kataru, prvi je napustio teren i otišao u svlačionicu.

Nakon utakmice Ronaldo je imao sastanak sa Santosom i jasno je dao do znanja da nije zadovoljan njegovom odlukom da ne igra, zaprijetivši da će spakirati kofere i napustiti Katar. No, vrlo brzo je “došao k sebi” i shvatio važnost i hitnost da se stvari u portugalskom taboru održe stabilnima i brzo se predomislio, navodi Record.

Sada se oglasio i Portugalski nogometni savez: “Danas objavljene vijesti tvrde da je Cristiano Ronaldo u razgovoru s izbornikom Fernandom Santosom prijetio da će napustiti portugalsku reprezentaciju i napustiti Katar. Portugalski nogometni savez želi pojasniti da kapetan naše reprezentacije nikada nije prijetio da će napustiti Katar. Svi smo usredotočeni na to da ovo Svjetsko prvenstvo bude najbolje koje je Portugal ikad odradio.”

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!