NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo zatražio produljenje ugovora s Al Nassrom do 2027. godine

Cristiano Ronaldo zatražio produljenje ugovora s Al Nassrom do 2027. godine

Cristiano Ronaldo se vratio iz Saudijske Arabije kako bi se pridružio portugalskoj reprezentaciji koja će odigrati kvalifikacijske utakmice protiv Slovačke 13. listopada i gostovati kod Bosne i Hercegovine 16. listopada. Ronaldo, koji će uskoro napuniti 39 godina, upisao je 201 nastup i postigao 123 gola za svoju reprezentaciju.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Prema izvješćima arapskih medija Ronaldo je, prije nego što je napustio Al Nassr, sjedio s vodstvom kluba i izrazio želju za produženjem ugovora do 2027. godine. U Saudijskoj Arabiji zarađuje impresivnih 200 milijuna dolara godišnje, bez poreza, što znači da mu pripada cijeli iznos.

“Ronaldo je rekao šefovima kluba da želi ostati. Namjerava igrati na Svjetskom prvenstvu 2026. kao igrač Al Nassra i nakon tog turnira namjerava završiti karijeru”, napisao je arapski novinar Ali al-Harbi.

Do sada je Ronaldo za Al Nassr odigrao 30 utakmica, postigao 25 golova i upisao osam asistencija. Ako stvarno zaigra na Svjetskom prvenstvu 2026. u Kanadi, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama, imat će 41 godinu i bit će među najstarijim igračima u povijesti Svjetskog prvenstva.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!