NaslovnicaVijestiCristiano Ronaldo zna ko će mu biti zamjena u Realu!

Cristiano Ronaldo zna ko će mu biti zamjena u Realu!

Cristiano Ronaldo, zvijezda Real Madrida, prema navodima španjolskih medija zna ko će mu biti zamjena u Realu, pošto se sve češće spominje da bi mogao napustiti Santiago Bernabeu.

Real Madrid po svaku cijenu želi da dovede neke nove zvijezde u svoje redove, pominju se novi galacticosi, ali zasad je sve na željama i glasinama, još uvijek se čekaju konkretni potezi od strane “kraljevskog kluba”.

Dok je Barcelona dovela Philippea Coutinha i Yerryja Minu, a ljetos Ousmanea Dembelea, klub sa Santigao Bernabeua poprilično je mirovao u posljednja dva prijelazna roka, te nisu doveli niti jedno značajno pojačanje.

[su_watch_live_football]

Real se praktički oprostio od odbrane naslova u La Ligi, i sada će vjerovatno sve snage usmjeriti na Ligu prvaka, koju su osvojili dvaputa zaredom, a tamo ih čeka nikad jači PSG, predvođen Neymarom, te Mbappeom i Cavanijem.

Španjolski mediji naveli su da je Ronaldo u lošim odnosima s predsjednikom kluba, a izvor blizak jednim od najboljih igrača Reala svih vremena naveo je da Portugalac “čak ni ne želi razgovarati s Perezom”.

Ronaldo je navodno nezadovoljan nakon što Perez nije održao svoje obećanje i financijski unaprijedio njegov ugovor, u usporedbi s ostalim vrhunskim igračima. Ronaldo je prošle godine vodio Real ka naslovu La Lige u Španjolskoj, Lige prvaka i Svjetskog klupskog prvenstva i osvojio Zlatnu loptu.

Osim toga, Portugalac nije srećan što se iza njegovih leđa kuju planovi o transferima, a prema saznanjima Don Balona, Ronaldo zna da bi njegov nasljednik mogao biti Eden Hazard, i to ukoliko Realu propadne “plan A” da dovede Neymara.

Istovremeno, Don Balon tvrdi da je Florentino Perez imao razgovor sa agentom Mohameda Salaha o mogućem transferu sjajnog Egipćanina na Santiago Bernabeu. Real je spreman da plati između 70 i 80 milijuna eura, ali Redsi žele iznos približan onome koji je Barca izdvojila za Coutinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!