NaslovnicaVijestiCristianova majka nagovijestila njegov povratak u Sporting?

Cristianova majka nagovijestila njegov povratak u Sporting?

Navodno, Cristiano Ronaldo je na izlaznim vratima Juventusa i već neko vrijeme traju spekulacije gdje će Portugalac nastaviti karijeru.

Činilo se da je povratak u Real Madrid najrealnija opcija, ali jedan detalj iz Ronaldovog obiteljskog doma probudio je nade navijača Sportinga da bi ponajbolji igrač svijeta mogao da se vrati tamo odakle je i krenuo u osvajanje planete.

Dolores Aveiro slavila je pobedu lisabonskih “lavova” nad Tondelom, mašući zeleno-bijelim dresom sa sedmicom i imenom njenog sina.

Na ovaj video duhovitim komentarom reagovao je Brazilac Bruno Tabata koji trenutno nosi Sportingovu sedmicu.

“Smirite se Dona Dolores, Ronaldo mora mene da pita može li da dobije tu sedmicu.”

Sporting je trenutno prvi u portugalskoj Primeira ligi sa 11 bodova prednosti nad drugoplasiranom Bragom, i 12 više od Porta i Benfice, te je na dobrom putu da nakon dugih 19 godina osvoji naslov prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!