NaslovnicaVijestiCristianova majka otkrila šta joj je sin rekao nakon poraza od Ajaxa

Cristianova majka otkrila šta joj je sin rekao nakon poraza od Ajaxa

Cristiano Ronaldo spriječen je u četvrtom uzastopnom pohodu na Ligu prvaka, nakon osvajanja tri uzastopne titule sa Realom, a Cristianova majka otkrila je šta joj je sin rekao nakon poraza i eliminacije od Ajaxa.

Nogometaši Ajaxa pokazali su da su najprijatnije iznenađenje ovog ovogodišnjeg takmičenja nakon što su u Torinu slavili protiv jednog od glavnih favorita za titulu prvaka Starog kontinenta. Nizozemci su u osmini finala savladali Real Madrid na Santiago Bernabeu sa velikih 4:1, a da to nije bilo slučajno uvjerili su se i navijači na stadionu Alianz u Torinu.

Iako je Juve poveo golom Cristiana Ronalda, koji je tražio svoje devet polufinale zaredom, “Kopljanici” su se pribrali i na krilima Van de Beek i De Ligta slavili sa 2:1. Klub iz Amsterdama odigrao je fantastično u drugom poluvremenu, prebacivši težište igre na polovinu Bianconera, i stvorivši mnoštvo šansi.

Portugalac nije krio razočaranje nakon poraza i ispadanja iz Lige prvaka, a po njegovoj reakciji dalo se zaključiti da mu je eliminacija teško pala. “Šta mi je rekao? ‘Mama, ne činim čuda”, otkrila je njegova majka Maria Dolores dos Santos Aveiro.

“U prvenstvu nam ide dobro, u Ligi prvaka nam je nedostajalo sreće, ali šta je tu je, ne možemo ništa promijeniti, život ide dalje”, rekao je Ronaldo majci.

“Bio je tužan, jako je želio da stigne do finala, ali biće prilike drugi put”, kazala je Dolores Aveiro.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!