NaslovnicaVijestiCrouch se obukao kao žena kako bi dobio poziv u reprezentaciju

Crouch se obukao kao žena kako bi dobio poziv u reprezentaciju

Bivši engleski reprezentativac Peter Crouch zamijenio je opremu Stoke Cityja bluzom i cvjetnom suknjom, a razlog za to je posebno zanimljiv.

Crouch se obukao kao žena kako bi dobio poziv u reprezentaciju

Napadač visok dva metra obukao se poput žene u sklopu jedne humanitarne akcije kada je gostovao u posebnom emisiji Sport Relief koja će se emitirati u Velikoj Britaniji na BBC-u 18. marta / ožujka.

Crouch se fotografisao sa komičarom Davidom Walliamsem, a sve to je bilo u sklopu skeča po imenu “Mala Britanka”, u kojem Peter glumi lik Emily Howard koji objašnjava javnosti kako biti dama u Engleskoj.

Zajedno sa njim se pojavljuje komičar Micky Flanagan koji je u ulozi Mickyja Perma, zanimljivog nogometnog agenta, a ovaj duo pokušava oživjeti Crouchevu reprezentativnu karijeru.

Transformisan u ‘Petru’, Crouch, koji je postigao 22 gola u 42 nastupa za englesku reprezentaciju nastupajući u periodu od 2005. do 2010. godine, vraća se ponovo u reprezentaciju, ali ovaj put u žensku.

Bivši defanzivac Manchester Uniteda Rio Ferdinand, bivši napadač Arsenala Ian Wright, te zvijezda Real Madrida Gareth Bale također se pojavljuju u ovakvim emisijama, a sve u cilju prikupljanja novca za ugrožene ljude širom svijeta.

Bivši napadač Liverpoola ove sezone je u dresu Stoke Cityja u devet nastupa postigao samo jedan gol, te će, po svemu sudeći, klub napustiti na kraju sezone.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!