NaslovnicaVijestiCRVENI ĐAVOLI DOGOVORILI TRANSFER ZA SIJEČANJ: Stiže novo pojačanje od 63 milijuna...

CRVENI ĐAVOLI DOGOVORILI TRANSFER ZA SIJEČANJ: Stiže novo pojačanje od 63 milijuna funti!

Manchester United je navodno već sklopio ugovor sa Sporting Lisabonom kako bi zapečatio transfer Bruna Fernandesa u siječnju.

CRVENI ĐAVOLI DOGOVORILI

Prema Don Balonu, Crveni vragovi i Sporting postigli su dogovor o ugovoru vrijednom 63 milijuna funti kako bi Fernandes ove zime prešao na Old Trafford nakon što nije uspio dogovoriti ljetni transfer.

Don Balon također tvrdi da je ovo udarac i Real Madridu i Tottenhamu, koji su također bili zainteresirani za portugalskog internacionalca.

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!

Fernandes bi sigurno imao smisla kao fino pojačanje za Spurse upravo zbog njihove nesigurnosti u vezi sa Christianom Eriksenom, koji je u posljednjoj godini svog ugovora.

Madridu bi u međuvremenu odgovaralo više opcija u sredini terena, sa Fernandesom možda kao idealnom zamjenom za Luku Modrića.

Ipak, čini se da je 25-godišnjak povezan sa Manchester Unitedom ako je vjerovati Don Balonu.

Barcelona – Valencia: Katalonci traže osvetu zbog poraza u Kupu Kralja – gosti iz Valencije ostali bez menadžera!

Ole Gunnar Solskjaer je loše krenuo novu sezonu i čini se da će biti potrebno još više ulaganja nakon što su tijekom ljeta stigla samo tri pojačanja, niti jedan u veznom redu.

Manchester United u subotu igra protiv Leicester Cityja kod kuće i ovo je izvanredna šansa za njih da ostvare pobjedu na svom terenu, ali Leicester Cityja nikada ne treba otpisivati.

Najbolje koeficijente smo pronašli u bet365 kladionici, gdje je na pobjedu domaćina 1.95, što ih čini ogromnim favoritima, s obzirom da je na pobjedu Leicestera 4.00.

Uz to što nema manipulativnih troškova i poreza na dobitak, ovo nam se čini kao odlična opcija za sve one koji se vole kladiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!