NaslovnicaVijestiCrveni karton koji je Felix dobio na svom debiju koštat će Chelsea...

Crveni karton koji je Felix dobio na svom debiju koštat će Chelsea čak 3,5 milijuna eura

Crveni karton koji je sinoć dobio Joao Felix u utakmici protiv Fulhama koštat će Chelsea čak 3,5 milijuna eura. Felix je za londonski klub debitirao samo tridesetak sati nakon potpisivanja ugovora, a protiv Fulhama je na terenu proveo samo 58 minuta nakon čega je dobio izravni crveni karton zbog grubog prekršaja.

Prema pravilima Premier lige, to je suspenzija od tri utakmice. To znači da će Felix uzeti mjesec dana odmora, a za to vrijeme Chelsea će “baciti” 3,5 milijuna eura.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Do te se brojke dolazi jednostavnom matematikom. Poznato je da je Chelsea posudio Felixa iz Atletica do kraja sezone za 11 milijuna eura, te preuzeo njegovu tjednu plaću od 250 tisuća eura.

Felix će propustiti utakmice protiv Crystal Palacea, Liverpoola i Fulhama, a na teren će se moći vratiti tek 11. veljače protiv West Hama.

Felix je u Chelseaju trebao ostati četiri i pol mjeseca, što znači da će Plavci ​​od spomenutih 11 milijuna eura, 2.45 milijuna dati uzalud.

Također, tijekom mjesec dana pauze Felix će dobiti četiri tjedne plaće, što je milijun eura, a dolazimo do ukupno 3,45 milijuna eura koje će londonski klub “baciti u vjetar”.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!