NaslovnicaVijestiCrystal Palace sprema šokantan transfer za napadača Real Madrida!

Crystal Palace sprema šokantan transfer za napadača Real Madrida!

Crystal Palace sprema šokantan transfer za napadača Real Madrida Borju Mayorala, pišu izvješća iz Španjolske. 24-godišnji Mayoral je trenutno na posudbi u Romi nakon što se pridružio talijanskoj ekipu u dvogodišnjem ugovoru iz Madrida 2020. godine.

Napadač je impresionirao prošle sezone, zabio je 17 golova u svim natjecanjima, ali mu je ove sezone teže stvarati prilike za prvu momčad s obzirom da je prvi izbor Josea Mourinha bio Tammy Abraham.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Mayoral je ove sezone odigrao samo 10 nastupa u svim natjecanjima, zabio je jedan gol, a od Rome se više ne očekuje da će aktivirati opciju otkupa napadača na kraju posudbe.

Izvještaji u Italiji povezuju Mayorala sa prelaskom u Fiorentinu, koja je trenutno sedma u Seriji A – na razini bodova sa šestoplasiranom Romom.

Za Španjolca je sada navodno zainteresiran i Crystal Palace. Prema izvješću, klub iz Premier lige bi trebao platiti oko 15 milijuna eura da potpišu Mayorala.

Mayoral se prvi put probio u seniorsku momčad na Bernabeuu 2015. godine, ali je od tada upisao samo 33 nastupa za klub, zabivši sedam puta.

Proveo je vrijeme na posudbama u Wolfsbuegu i Levanteu prije nego što je u listpadu prošle godine prešao u Romu na posudbu.

Ranije ovog mjeseca Mourinho je pohvalio Mayorala nakon pobjede 3-2 nad CSKA Sofijom u Europskoj konferencijskoj ligi.

Bio je jedan od rijetkih pozitiva na toj utakmici, rekao je Mourinho.

“Njegov gol je bio prekrasan, ali mi se svidio i rad koji je uložio. Nisam iznenađen, jer on uvijek vrijedno radi.”

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!