NaslovnicaVijestiČudan izbor reprezentativca Njemačke: U svojim ekipama ga žele Liverpool, Chelsea, United...

Čudan izbor reprezentativca Njemačke: U svojim ekipama ga žele Liverpool, Chelsea, United a on je izabrao…

Već je neko vrijeme pod budnom kontrolom najboljih otočkih klubova, koje je doslovno impresionirao svojim igrama nakon kojih mu je skočila cijena ali i potražnja na transfer marketu.

Liverpool, Manchester United, Chelsea i Tottenham više ne kriju da žele vidjeti Kaia Havertza u svojim redovima. Dvadesetpetogodišnji ofenzivni vezni nogometaš, član je Bayera iz Leverkusena, s kojim ima potpisan ugovor do ljeta 2022., pa mu je cijena trenutno još uvijek niža od one kakvu bi trebao da ima. Pogotovo što se smatra jednim od najperspektivnijih mladih nogometaša na Starom kontinentu.

Messi: Teško je zamijeniti Ronalda, Eden je dobar, ali…

No, njemački reprezentativac je rekao da se dobro osjeća u ekipi Bayera i da je fokusiran samo na nastavak sezone, što znači da će ostati s Apotekarima barem do ljeta.

Iz Njemačke stižu informacije da bi Bayern mogao biti uključen u borbu za njegovpotpis, tim više ako Mauricio Pochettino preuzme klub, jer je impresionirao Argentinca kada je igrao u dresu njemačke selekcije do 19. godine i koja je od tada njegov veliki fan.

Najnovije vijesti

RB Salzburg zaradio 50 milijuna eura od ispadanja Arsenala iz Lige...

0
Nakon sinoćnjeg ispadanja Arsenala iz Lige prvaka, lista europskih klubova sudionika Svjetskog klupskog prvenstva je konačno kompletirana. Od 2025. godine, Svjetsko klupsko prvenstvo će se...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!