NaslovnicaVijestiČudo od djeteta odbilo Manchester United, iako su ponudili 10 milijuna eura...

Čudo od djeteta odbilo Manchester United, iako su ponudili 10 milijuna eura više!

Manchester United je navodno odbijen od strane novog pojačanja AC Milana Sandra Tonalija, iako su Bresciji ponudili 10 milijuna eura više prema riječima predsjednika Massima Celina.

Čudo od djeteta

Talijansko čudo od djeteta Sandro Tonali pridružio se AC Milanu iz Brescije za 30 milijuna eura na posudbu, koja će kasnije postati trajna.

Tonali je bio pvoezan sa svim velikim talijanskim klubovima tijekom prošle godine, poput Juventusa, Intera i naravno Milana.

Međutim, prema trenutnom predsjedniku Brescije Massimu Celinu, Manchester United je bio vrlo zainteresiran i poslao je ponudu od 40 milijuna eura za talijanskog veznjaka, no Tonali ih je odbio.

Osramoćeni bivši predsjednik Leedsa Cellino rekao je:

“Znam da je izvršni direktor Intera Beppe Marotta stvarno želio Tonalija i da ga Antonio Conte cijeni, pa mislim da je njegov agent dogovorio uvjete sa Interom”, rekao je Cellino za Top Calcio24.

“Čim je Milan pokazao stvarno zanimanje, nije želio slušati druge mogućnosti.”

“Također imam povijesno dobar odnos sa Milanom i prilično smo brzo postigli dogovor sa Paolom Maldinijem.”

“Zanimali su se Barcelona i Manchester United, ali igrač je zaljubljen u Milan i poludio je kada je čuo za njihovu ponudu, jer voli taj klub.”

Manchester United svoju prvu utakmicu u novoj sezoni Premier lige igra protiv Crystal Palacea, gdje su ogromni favoriti za pobjedu na domaćem terenu sa koeficijentom od 1.22 u bet365 kladionici.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!