NaslovnicaVijestiČUDO OD DJETETA STIŽE NA OLD TRAFFORD: Skauti impresionirani, United ga pozvao...

ČUDO OD DJETETA STIŽE NA OLD TRAFFORD: Skauti impresionirani, United ga pozvao na probu!

Čudo od djeteta stiže na Old Trafford. Skauti impresionirani, United mu ponudio probu! Manchester United je navodno pozvao tinejdžera Zito Luvomboa na probu nakon što je impresionirao klupske skaute sa svojom formom u Primeiro de Agustou.

Čudo od djeteta

Divovi iz Premier lige imaju bogatu povijest u dovođenju mladih talenata kako bi imali uspješne karijere u seniorskoj ekipi, a nekoliko mladih zvijezda već kuca na vrata ove sezone.

Međutim, prema The Sunu, toj skupini bi se mogao dodati Luvombo koji će imati probu sa akademijom, jer 17-godišnjak sada mora impresionirati kako bi osigurao dogovor sa Crvenim đavolima.

Angolsko krilo je impresioniralo na domaćem terenu, ali sada ima šansu da napravi veliki potez za svoju karijeru, iako je u izvješću dodano da bi mogao biti otpremljen klubovima poput Benfice, Porta ili Sportinga iz Lisabona ako impresionira, kako bi mogao steći iskustvo.

Impresionirajući za klub i zemlju do tog trenutka, mladić je naizgled zaradio životni potez i životnu šansu na Old Traffordu.

Vrijeme će pokazati da li on može graditi na tome impresionirajući u Unitedovom mladom naraštaju, jer je očito već osvojio njihove skaute koji su uvjerili kluba da mu ponudi probu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!