NaslovnicaVijestiČukarički doveo napadača Manchester Cityja

Čukarički doveo napadača Manchester Cityja

U svijetu nogometa često smo svjedoci kako bogati evropski klubovi angažiraju talentirane igrače iz zemalja bivše Jugoslavije, ali rijetko kada vidimo situaciju u kojoj se putanja kretanja igrača odvija obrnutim smjerom. Posljednji primjer takvog transfera dolazi iz redova srpskog kluba Čukaričkog, koji je uspio dovesti napadača iz engleskog velikana, Manchester Cityja.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Slobodan Tedić, 23-godišnji napadač, pridružio se Čukaričkom nakon troipolgodišnjeg boravka u engleskom gigantu, gdje je nosio dres “Građana” i imao priliku raditi pod trenerskim vodstvom Pepa Guardiole. Ovaj bivši mladi reprezentativac Srbije potpisao je ugovor na dvije godine s ekipom koja se trenutno nalazi na četvrtom mjestu Superlige.

Tedić je svoj nogometni put započeo u redovima Čukaričkog, prolazeći kroz sve mlađe selekcije tog kluba, da bi s 17 godina debitirao za prvi tim 2017. godine. Njegova odanost i trud nisu prošli neprimijećeno, te je u 75 nastupa za Čukarički postigao impresivnih 21 pogodak. Manchester City prepoznao je potencijal ovog mladog napadača i odlučio ga kupiti za 3 miliona eura.

Tedić je nakon transfera u Englesku bio posuđivan nizozemskom Zwolleu, te engleskim Barnsleyu i Charltonu, gdje je stjecao međunarodno iskustvo. No, sada se vraća tamo gdje je počeo svoju profesionalnu karijeru, u klub koji ga je iznjedrio.

“Vraćam se bogatiji za međunarodno iskustvo, s ciljem da pomognem ekipi da se ponovo izbori za plasman u Europu. Moje je da dam maksimum i postižem golove”, izjavio je Tedić.

Transfer Slobodana Tedića predstavlja značajan korak unatrag u trendu prelazaka igrača iz regije prema bogatijim europskim klubovima. Ovaj potez Čukaričkog svakako će pobuditi pažnju i otvoriti nova pitanja o mogućnostima suradnje između manjih klubova i velikih europskih nogometnih sila.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!