NaslovnicaVijestiCurtois: Nisam mogao gledati finale zbog ovoga, a onda me nazvao prijatelj

Curtois: Nisam mogao gledati finale zbog ovoga, a onda me nazvao prijatelj

Thibaut Courtois izabran je za najboljeg golmana SP u Rusiji, ali je priznao da nije mogao do kraja gledati finale između Francuske i Hrvatske, te da mu je prijatelj javio da je proglašen najboljim golmanom.

Thibaut Courtois dobio je nagradu za najboljeg golmana Svjetskog prvenstva, ali i dalje ne može da prežali poraz od Francuske u polufinalu SP.

“Gledao sam finale do 94. minuta, a onda ugasio TV, jer nisam mogao da gledam kako Francuzi slave”, kazao je Belgijanac.

On je nakon poraza svog tima od Francuske u polufinalu rekao da je igra Les Bleusa – sramotna.

[su_watch_live_football]

“Sramota je za nogomet što nismo pobijedili. Francuzi su postigli gol posle kornera, i ništa više nisu uradili, osim što su se branili. Svi su bili povučeni iza lopte, pa napadači Giroud i Griezmann bili su na 35-40 od njihovog gola skoro cijelu utakmicu. Oni su jednostavno anti-nogometni tim. Lakše bi mi bilo da smo ispali od Brazilaca u četvrtfinalu, oni su bar željeli da se nadigravaju” rekao je Courtois nakon poraza od Francuza u polufinalu.

“Nazvao me prijatelj i rekao da je Modrić dobio nagradu za najboljeg igrača turnira i da su zatim pročitali moje ime. Upalio sam TV. Ipak je to velika čast za mene, nadam se da sam pomogao mojoj reprezentaciji da dođe do polufinala. Žao mi je što nismo napravili korak više”, kazao je Courtois.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!