NaslovnicaVijestiČUVA SE ZA ARSENAL: Njemački reprezentativac odbio dvije ponude, jer želi da...

ČUVA SE ZA ARSENAL: Njemački reprezentativac odbio dvije ponude, jer želi da pređe u Premier ligu!

Veznjak Juventusa Sami Khedira i dalje je sklon prelasku u Arsenal nakon što je odbio pristup Besiktasa i Fenerbahcea.

Arsenal ušao

32-godišnjak se smatra viškom zahtjeva na stadionu Allianz nakon dolaska bivšeg menadžera Chelseaja Maurizija Sarrija i tako bi mogoa krenuti u novi izazov uoči sezone 2019/20.

Prema pisanju Daily Star-a, Arsenal je izrazio svoj interes za pobjednika Svjetskog prvenstva i trenutno je jedini klub koji je spreman udovoljiti njegovim visokim zahtjevima za plaćom.

Topnici će u četvrtak imati vremena do 17 sati za dovođenje novih igrača, ali Khedira se još uvijek drži za prelazak na stadion Emirates nakon što je odbio dvije ponude za transfer.

Talijanska publikacija Ilbianconero izvještava da je turski dvojac Besiktas i Fenerhce poslao ponude za njemačkog internacionalca, ali je on brzo odbacio mogućnost pridruživanja bilo kojem klubu.

Izvješće kaže da bi Khedira želio završiti svoj transfer u Arsenal, ali vrijeme brzo istječe za taj transfer.

Unai Emery je već ovog ljeta uspio dovesti Nicolasa Pepea, Danija Ceballosa, WIlliama Saliba i Gabriela Martinellija, sa barem još jednim pojačanjem koje se očekuje prije zatvaranja prijelaznog roka.

Khedira bi bio sjajno pojačanje za Arsenal, s obzirom na njegovu kvalitetu i iskustvo na najvišem nivou, jer Emery nastoji što brže vratiti svoj tim u Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!