NaslovnicaVijesti"Da je Real Madrid prvi, La Liga bi već proglasila prvaka"

“Da je Real Madrid prvi, La Liga bi već proglasila prvaka”

La Liga se nastavlja jer imamo dva boda više ili bi inače već proglasili prvaka i završili sezonu. Proglasili bi Real Madrida prvakom, navodi bivši predsjednik Barcelone, Joan Gaspart.

Da je Real Madrid

Bivši predsjednik Barcelona Juan Gaspart ima 75 godina. On je u Barceloni boravio od 2000. do 2003.

Juan Gaspart je za medije napravio izjavu u svom stilu nakon što su najavili povratak Primere, te rekli da će se igrati 32 dana zaredom:

“To samo zato što mi imamo dva boda više. Da je Real Madrid prvi, La Liga bi već proglasila prvaka.”

Gapsart je također jedan od onih koji bi rado vratili Neymara u redove Barcelone.

“Nisam siguran što piše sitnim slovima u njegovom ugovoru u PSG-u, ali bi mu oprostio odlazak iz Barcelone. On može još mnogo toga dati za ovaj tim. Da sam i dalje predsjednik, vratio bi ga na Nou Camp.”

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!