NaslovnicaVijestiDa li Barcelonu čeka još jedna KATASTROFA: Jednom nogom je već bio...

Da li Barcelonu čeka još jedna KATASTROFA: Jednom nogom je već bio u Barceloni a sada…

Barcelona je već završila ovogodišnju sezonu, a ovih dana u prostorijama kluba imaju puno briga što se tiče sastavljanja ekipe za narednu sezonu. Cilj kluba je naći zamjenu za Andresa Iniestu koji je otišao u Japan, a Barca je željela također pojačati napada, sve je bilo dogovoreno ali je kako sada stvari stoje propalo u zadnji čas.

bio u Barceloni

Barcelona je završila sezonu uvjerljivom prednošću nad partiocima u La ligi te osvojila titulu španjolskog prvaka. Pored tog trofeja osvojili su još kup kralja i sve je bilo bajno. Do nedavno, činilo se da u Barceloni imaju slatke muke prije početka nove sezone. Ali, očigledno, to nije slučaj. Antoine Griezmann, koji je bio već sa jednom nogom član Barcelone, tako da su o njegovom transferu otvoreno govorili i neki igrači izgeda da ipak neće završiti na Camp Nou.

>> ZABRANJENA TEHNIKA U JUDU: Europska judo organizacija poslala poruku za Sergio Ramosa

Izvori unutar kluba otkrivaju da je predsjednik kluba Josep Maria Bartomeu okrenuo traku u drugom smjeru. Ako je nedavno rekao da će Griezmann definitivno postati novi član Barcelone, on više to ne tvrdi. Navodno je Bartomeu u sve većim sumnjama i dvojbama te otpisivanje ugovora visi u zraku. Igrač Atletico Madrida navodno je postvio neke nerealne uslove Barci u cilju da ih odbije jer je podlegao pod utjecajem pritiska klubskih saigrača.

[su_live_koeficijenti]

Hoće li ovo ljeto u Barceloni biti također neuspješno kada su u pitanju trasnferi? Sjećanje na prošlo ljeta i odlazak Neymar je još uvijek svježe i navijači Barcelone ga se ne rado sjećaju a za njih bi to bio veliki udarac ukoliko bi ponovo bili nekonkurenči na tržištu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

 

Najnovije vijesti

Messijeva potpisana salveta prodana za 760.000 funti

0
Salveta na kojoj je Lionel Messi 2000. potpisao ugovor o pridruživanju Barceloni prodana je za 760.000 funti, objavila je britanska aukcijska kuća Bonhams u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!