NaslovnicaVijestiOdlazi u Aziju: Da li će Iniesta u Japanu dobiti konkurenciju u...

Odlazi u Aziju: Da li će Iniesta u Japanu dobiti konkurenciju u vidu još jedne zvijezde evropskog nogometa?!

Japanski mediji izvještavaju da bi se legendarnom Španjolcu Andresu Iniesti mogao pridružiti još jedan igrač sljedeće sezone u japanskom prvenstvu, koji važi za mega zvijezdu u Europi.

Japan je bio jedna od zemalja u razvoju nogometa u 1990-ima, u koje je uložio ogromne sume novca za popularizaciju ove igre, gdje su igrale mnoge velike nogometne zvijezde kao što su Zico, Dragan Stojković, Hristo Stoickov, Gary Lineker… Nakon početnog “buma”, Japanci su se više usredotočili na razvoj svojih nogometaša i u međuvremenu su se etablirali kao dominantna sila u azijskom nogometu, a posljednjih godina Japanci se ponovo okreću velikim imenima svjetskog nogometa.

Transfer glasine: Završena “Hudson-Odoi” sapunica, PSG želi veznjaka Evertona, AC Milan šalje ponudu za reprezentativca Engelske

Prošle godine, Vissel Kobe, doveo je jednog od najvećih španjolskih nogometaša svih vremena, Andres Iniesua, a u novoj sezoni će također njegov suigrač bit će njegov bivši kolega iz Barcelone David Villa. Sagan iz Tosua također ima svoju zvijezdu u liku Fernanda Torresa, a španjolskom triu uskoro bi se mogao pridružiti još jedan nogometaš koji je, unatoč poznim nogometnim godinama još uvijek garancija vrhunske kvalitete.

Japanski sportski magazin Sports Nippon izvještava da se klub iz glavnog grada, Tokyo FC, zanima za nizozemsku zvijezdu Arjena Robbena, koji će nakon završetka ove sezone napustiti Bayern München. Legendarni Nizozemac već je primio mnogo ponuda, a u Japanu se očekuje da veliki novac bude u igri, kojem će Robben teško reći odoliti.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!