NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Završena "Hudson-Odoi" sapunica, PSG želi veznjaka Evertona, AC Milan...

Transfer glasine: Završena “Hudson-Odoi” sapunica, PSG želi veznjaka Evertona, AC Milan šalje ponudu za reprezentativca Engelske

Još svega nekoliko dana ostalo je do kraja zimskog transfer roka, a kako nas je prošlost učila, zadnjih dana možemo očekivati neke od najvećih transfera u ovom transfer roku.  Mnogo klubova već na zimu želi kvalitetno pojačati svoj klub, jedni zbog velikog broja povreda, drugi zbog slabih rezultata i neaktivnosti na ljetnoj nogometnoj pijaci. U današnjem svijetu nogometa, jedno je jasno – bez ulaganja nema rezultata, tako da možemo očekivat vrlo zanimljiv rok koji je sve bliže.

Maurizio Sarri potvrdio je da Callum Hudson-Odoi neće napustiti Chelsea u januarskom transfer roku uprkos interesu Bayerna. Kako prenosi Goal, 18-godišnjak je predao zahtjev za transfer kako bi potpisao za Bayern, ali je isti odbijen. Ljetni transfer u Bundesligu je, međutim, 90% završen.

MARCELOVA SUPRUGA PROGOVORILA: Da li ovo znači da Marcelo odlazi u Juventus!?

Paris Saint-Germain neće odustati od potpisivanja Evertonovog veznjaka Idrissa Gueyea prije zatvaranja transfer roka. Sky Sports izvijestio je u ponedjeljak kako je Everton odbio ponudu od 21,5 milijuna funti, a francuski mediji prenose kako će Everon tražiti nešto vieš od 35 milijuna funti za njegov transfer.

Prema izvješćima medija iz Italije, Milan je, pristupio napadaču Evertona i reprezentacije Engleske do 21 godine Ademoli Lookmanu. Gigantu iz Serie A je odbijena prva ponuda za 21-godišnjakom, ali se očekuje da se vrate s drugom ponudom prije isteka transfer roka krajem ovog tjedna.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!