NaslovnicaVijestiMARCELOVA SUPRUGA PROGOVORILA: Da li ovo znači da Marcelo odlazi u Juventus!?

MARCELOVA SUPRUGA PROGOVORILA: Da li ovo znači da Marcelo odlazi u Juventus!?

Marcelova supruga progovorila. Da li ovo znači da Marcelo odlazi u Juventus!? S obzirom na to kako im sezona ide do sada, može se reći da je Real Madridu nedostaje Cristiano Ronaldo i nisu dovoljno popunili tu prazninu koju je ostavio iza sebe.

MARCELOVA SUPRUGA

Los Balnosi su 10 bodova zaostatka za rivalima Barcelonom na vrhu tabele u Primeri, dok u Europi nisu posve uvjerili navijače iako su prošli kroz grupnu fazu Lige prvaka.

Budući da Ronaldo nije tu, došlo je do očiglednog pada što se i očekivalo s obzirom na sveukupni utjecaj i golove koje je donosio timu.

Međutim, čini se da njegova prisutnost nedostaje na terenu, jer je Marcelova supruga, Clarice Alves, otvorila pitanje i raspravalja se o njegovom odlasku javno i to se odrazilo na njenog muža.

“Bili smo jako razočarani, proveli smo mnogo vremena zajedno, znam da je njegova majka dobro i Georgina je divna, a onda je moj sin vrlo blizak sa Juniorom. Da, oproštaj nam je donio veliku prazninu”, rekla je za Sportmediaset.

Iako se to doista čini samo nevinim uvidom u to kako njegova obitelj nedostaje drugoj obitelji, ona doalzi usred tekućih špekulacija oko Marcelove budućnosti i mogućnosti ponovnog susreta sa Ronaldom u Torinu ovog ljeta. Slučajnost ili možda pak ne?

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!