NaslovnicaVijestiDa li je Jose Mourinho genije? Razlog zbog kojeg je poslao Ibrahimovića...

Da li je Jose Mourinho genije? Razlog zbog kojeg je poslao Ibrahimovića u igru protiv Watforda je zaista nevjerovatan

Jose Mourinho je zaista neobičan trener, u to smo se mogli uvjeriti mnogo puta u proteklim godinama. Portugalski stručnjak ništa ne prepušta slučaju, pa i ne čudi njegov potez na jučerašnjoj utakmici protiv Watforda koju je njegov United dobio rezultatom 4-2.

Crveni đavoli su imali ogromnu prednost od tri gola razlike,  i činilo se da će lagano doći do nova tri boda, ali onda su stvari iskomplikovale. Odjednom, rezultat je bio 3: 2, i sve se promjenilo te je Mourinho postajao sve nervozniji i nervozniji, jer je u par navrata ove sezone već ispuštao dobijene utakmice. Zbog toga je Zlatana Ibrahimovića poslao u igru sa samo  jednim zadatkom.

>> Real sve bliže transferu talentiranog golmana

Strateg Manchester United je bio uvjeren da je u poslednjim sekundama susreta u slučaju da Watford bude imao prilku da ubaci loptu u kazneni prostor Uniteda, Watfordov golman Heurelho Gomes bi se priključio napadu svoje ekipe. Nekoliko puta ranije u svojoj karijeri Gomes je upravo pogađao u sličnim situacijama i Ibrahimovićev zadatak je bio da čuva brazilskog čuvara mreže.

[su_bonus]

Ali prije nego što je Ibrahimović ušao u igru, Jesse Lingard je zabio odličan pogodak nakon kontre te postavio konačni rezultat i odlučio utakmicu. Mourinho i Ibrahimović su proslavili Lingardov pogodak, koji su uhvatile i televizijske kamere. Ibrakadabra je zatim otišao u igru, ali bilo je jasno da nije morao da čuva  Gomesa, nego da mu pokuša postići pogodak, što na kraju nije uspio.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!