NaslovnicaVijestiDa li je Jurgen Klopp krivac što Bayern ne može produžiti ugovor...

Da li je Jurgen Klopp krivac što Bayern ne može produžiti ugovor sa jednim od svojih najboljih igrača?

Već prošlog mjeseca Thiagu Alcantari je ponuđen novi ugovor, ali ga Španjolac nije odlučio potpisati. Sport Bild otkriva da Thiago ima velikih dilema, jer se u cijelu priču umiješao i Jurgen Klopp.

Zvijezda Bayerna

Mnogi ključni nogometaši Bayerna potpisali su nove ugovore s njemačkim prvakom tijekom pandemije, kada je nogomet bio u pauzi. Ali ne i veznjak Thiago Alcantara, koji očito ima određene ilemad. Sport Bild čak izvještava da 29-godišnji bivši nogometaš Barcelone ne namjerava produžiti ugovor koji ističe 2021. godine.

Navodi se da Thiago razmišlja o vjerojatno posljednjoj šansi koju ima za konkretan transfer. Bayern nema ponude za njega (još), ali ima jake konkurente u Leonu Goretzki i Joshui Kimmichu, što je još jedna od njegovih dilema za nastavak igranja za Bayern.

Neki njemački mediji nagađaju da je i Jurgen Klopp navodno Thiaga dao u razmišljanje. Trener Liverpoola jasno vjeruje da bi mogao iskoristiti igrača koji ima redovne probleme s ozljedama u ekipi Bayerna. Redsi su nedavno obavili neuspješne kupnje u njemačkoj Bundesligi, gdje su ostali bez njemačkog reprezentativca Tima Wernera, koji je iz Leipziga prešao u londonski Chelsea.

Thiago je u Bayern došao 2013. godine, na zahtjev tadašnjeg novog trenera Pepa Guardiole.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!