NaslovnicaVijestiDa li je Kante baš uvijek skroman? Njegov sugirač tvrdi da i...

Da li je Kante baš uvijek skroman? Njegov sugirač tvrdi da i nije baš

N’Golo Kante svjetski je prvak u nogometu sa francuskom reprezentacijom, a javnosti i navijačima je poznat kao izrazito skroman nogometaš koji sa lakoćom pokriva sredni terena, i tip je veznjaka koji bi se mogao uklopiti u apsolutno svaki nogometni tim. Kante je također jedan od omiljenjijih likova u francuskoj i londondskoj svlačionici.

Jedan od poteza koji je najviše fascinirao u vezi sa Kantom sigurno je njegova skromnost prilikom slikanja sa trofejom svjetskog prvaka u Rusiji. Naime, Kante je bio stidljiv kako bi sam pitao da se uslika s trofejom, već je to umjesto njega morao uraditi N’Zonzi i trofej mu dati u ruke.

Međutim, da svako nije savršen potvrdili su njegovi sugirači iz Chelseaja, David Luiz i Willian koji su otvorili restoran sa talijanskom hranom čiji je česti gost njihov suigrač Kante.

“Naši suigrači često dođu u naš restoran, ali ne žele plaćati račun. Posebno se to odnosi na Kantea. Ako mu kažete da plati, napravi se lud i odgovori: ‘Ti i David imate dobro srce, dobri ste vi.’ Čak i kada mu pred ostalima kažemo da mora platiti račun, on neće”, ispričao je Willian malo kroz zbilju, malo kroz šalu i time poslao poruku Kanteu da se uhvati za džep barem ponekad.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!