NaslovnicaVijestiDA LI JE MOGUĆE? Evo koliku platu je Paulo Dybala tražio od...

DA LI JE MOGUĆE? Evo koliku platu je Paulo Dybala tražio od uprave Manchester Uniteda!

Prema pisanjima engleskih medija, zvijezda Juventusa Paulo Dybala odbio je preći u Manchester United nakon što mu ‘Crveni vragovi’ nisu ponudili platu koju je zahtijevao, a riječ je o čak 20 miliona eura godišnje.

Dybala tražio 20 miliona eura platu

Engleski velikan se u posljednjih par tjedana neprestano povezivao sa dovođenjem Argentinca, koji je trebao doći na Old Trafford kao dio dogovora po kojem bi Romelu Lukaku otišao na suprotnu stranu.

Ipak, The Times izvještava kako su se čelnici Manchester Uniteda povukli iz pregovora čim su saznali zahtjeve 25-godišnjaka. Naime, u izvješću piše kako je Dybala, pored plate od 20 miliona eura godišnje, zahtijevao i nevjerovatnih 15 miliona eura za svog agenta.

Argentinski reprezentativac je tako ostao u Torinu, barem za sada, s obzirom da je prelazni rok završen samo za klubove iz Premier lige, te da za njega interes još uvijek pokazuje i Paris Saint-Germain. S druge strane, danas je potvrđeno kako je Lukaku potpisao za Inter u transferu vrijednom čak 80 miliona eura.

On je za službenu klupsku stranicu nakon potpisa petogodišnjeg ugovora izjavio: “Inter je jedini klub u koji sam želio doći jer ovaj klub nije za svakoga”, dok je njegov agent Federico Pastorello rekao: “Mislim da su sve strane odradile dobar posao i ostvarili smo ovaj transfer. Inter je tri puta slao ponude i uspjeli su treći put. Lukaku je presretan zbog toga.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!