NaslovnicaVijestiDA LI JE MOGUĆE? Evo zbog čega je Bayern Munchen kaznio Renata...

DA LI JE MOGUĆE? Evo zbog čega je Bayern Munchen kaznio Renata Sanchesa!

Čelnici njemačkog velikana Bayern Munchena odlučili su kazniti jednu od zvijezda zvog tima Renata Sanchesa zbog izjave kako je nezadovoljan minutažom u bavarskom klubu.

Bayern Munchen kaznio Sanchesa

Nakon remija sa Herthom sinoć (2-2) u prvom kolu Bundeslige, gdje je Portugalac ušao u igru pred kraj susreta, on je priznao kako želi napustiti Bayern jer nije zadovoljan minutažom koju dobija.

U intervjuu za Sport 1 rekao je: “Ovo nije dobra situacija za mene. Ovo je drugi put da želim otići u drugi klub, ali ne žele me pustiti. 5 minuta po utakmici mi jednostavno nije dovoljno.”

Izvršni direktor kluba Karl Heinz-Rummenigge nedavno je izjavio kako Sanchesu odlazak neće biti dozvoljen, jer, kako kaže, svi u klubu još vjeruju u njega. Uprkos tome, on je dobio kaznu nakon sinoćnjih komentara.

Novine BILD izvještavaju kako je dobio kaznu od 10,000 eura, koju mu je lično dao trener Niko Kovač, koji je ove daleko oštriji nego prošle, kada je popuštao svojim zvijezdama u mnogim situacijama, što se odrazilo na učinak cijele ekipe. Navodno, hrvatski stručnjak je jutros razgovarao sa svim igračima i poručio im je kako je ignorirao kritike na njegov račun prošle sezone, ali da to više neće biti slučaj.

Sanches, koji će sljedećeg tjedna napuniti 22 godine, nije se baš snašao u Bayern Munchenu otkako je stigao u klub iz Benfice 2016. godine za 35 miliona eura, a posudba u Swanseaju prije dvije sezone pokazala se kao prava katastrofa za njega. Da stvar bude još gora po njega, u klub je stigao Philippe Coutinho na posudbu iz Barcelone, te će se morati pomiriti s činjenicom da neće biti starter ni ove sezone.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!