NaslovnicaVijestiDA LI JE MOGUĆE? Jose Mourinho spreman odbiti Real Madrid kako bi...

DA LI JE MOGUĆE? Jose Mourinho spreman odbiti Real Madrid kako bi preuzeo klub iz Premier lige!

Iako je prošlo skoro godinu dana otkako je dobio otkaz na klupi Manchester Uniteda, Jose Mourinho je još uvijek bez posla. Mnogi su očekivali kako će jako brzo pronaći novi klub, ali umjesto toga on čeka na pravu priliku.

Mourinho želi u Tottenham Hotspur

Za to vrijeme Portugalac se povezivao sa preuzimanjem brojnih europskih velikana, i navodno je čak i odbio tri ponude. U posljednje vrijeme sve češće se povezuje sa mogućim dolaskom u Arsenal, gdje bi mogao naslijediti Unaija Emeryja, koji je pod velikim pritiskom.

Ipak, kako danas pišu engleski mediji, jedan drugi londonski tim mu je privukao veću pažnju. Naime, kako izvještava The Sun, Mourinho pažljivo prati situaciju u Tottenham Hotspuru, te ne bi imao ništa protiv preuzimanja Spursa ukoliko Pochettino dobije otkaz ili sam ode.

Navodno, toliko je zainteresiran za dolazak u sjeverni London da je čak spreman odbiti i ponudu Real Madrida ukoliko do iste dođe. Naime, u proteklih nekoliko mjeseci on je bio na radaru svog bivšeg šefa i predsjednika Real Madrida Florentina Pereza, čiji je favorit za Zidaneovog nasljednika.

Bez obzira što je bez posla dugo vremena, ‘Posebni’ je želja brojnih europskih klubova, a u slučaju da zaista preuzme Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino bi postao kandidat broj jedan za preuzimanje Real Madrida. Što će se na kraju dogoditi, ostaje nam da vidimo.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!