NaslovnicaVijestiDA LI JE MOGUĆE: Shkodran Mustafi će imati bolju ocjenu na FIFA-i...

DA LI JE MOGUĆE: Shkodran Mustafi će imati bolju ocjenu na FIFA-i 20 od Joela Matipa!

Iako je imao razočaravajuću sezonu u dresu Arsenala, defanzivac ‘Topnika’ Shkodran Mustafi će navodno biti bolje ocijenjeni igrač od defanzivca Liverpoola Joela Matipa.

Matip bolji od Mustafija na FIFA-i

Nakon što je prošle sezone iz tjedna u tjedan nervirao navijače londonskog kluba, mnogi bi očekivali kako će njegova ocjena u novom nastavku popularne igre FIFA pasti, ali dogodit će se upravo suprotno.

Naime, brojni izvori otkrivaju kako će u ovosezonskoj verziji igre njegova ocjena biti 83, odnosno jednu ocjenu viša nego prošle godine, kada je iznosila 82. To znači da je po mišljenju kreatora bolji od zvijezde Liverpoola Joela Matipa, koji je imao sjajnu prošlu sezonu, a nastavlja igrati dobro i ove sezone.

Mustafi je svojim nastupima prošle sezone ‘natjerao’ Unaija Emeryja da u klub dovede Davida Luiza iz Chelseaja, a otkako je stigao, Brazilac je odmah dobio mjesto u početnih jedanaest. Emery je čak i otkrio kako je rekao Mustafiju da može napustiti klub ranije ovog ljeta, a da ne računa na njega ove sezone pokazuje i činjenica da ga niti jednom nije stavio ni na klupu za rezervne igrače.

U poređenju s njim, Matip je prošle sezone igrao u finalu Lige prvaka protiv Tottenham Hotspura, te je odlično mijenjao Joea Gomeza u timu, dok je ovaj bio povrijeđen. Kamerunski reprezentativac, koji je u klub stigao besplatno 2016. godine, znatno je napredovao otkako igra rame uz rame sa Virgilom van Dijkom, te čine jedan od najboljih stoperskih dvojaca u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!