NaslovnicaVijestiDa li je ovo kraj? Katastrofalna diagnoza za kapitena Derby Countyja!

Da li je ovo kraj? Katastrofalna diagnoza za kapitena Derby Countyja!

Kapetan ekipe Derby Countyja, Richard Keogh možda više neće moći igrati nogomet zbog ozljede koju je zadobio u prometnoj nesreći. Keogh je prošao sa vrlo teškim povredama, koje na sreću nisu bile opasne po život.

U Engleskoj je odjeknula vijest o prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala trojica pijanih nogometaša ekipe Derbya koji su se sudarili sa vozilom koje je bilo parkirano i u potpunosti uništili svoj luksuzni Rover. Richard Keogh, kapetan momčadi, a ujedno i standardni član irske reprezentacije, najviše je ozlijeđen jer je sjedio na zadnjim sjedištima, a medicinski pregledi su pokazali da je u nesreći ozlijedio dva ligamenta koljena.

Transfer glasine: Real ponovo želi igrača Ajaxa, United spremio 90 miliona za januar, Juve vraća nekadašnju zvijezdu?

Prema navodima otočkih medija, Keogh će se oporavljati od povrede još najmanje 15 mjeseci, s obzirom na to da  trenutno broji 33 godine, čak i nastavak karijere doveden je u pitanje.

Njegovi suigrači Tom Lawrence i Mason Bennett uhićeni su zbog vožnje u pijanom stanju, ali nisu zadobili ozljede koje su bile tako ozbiljne kao slučaj Keogha, koji je od 2012. gotovo nezamjenjiv član tima i njegov izostanak će biti veliki hendikep za ekipu.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!