NaslovnicaVijestiTransfer glasine: Real ponovo želi igrača Ajaxa, United spremio 90 miliona za...

Transfer glasine: Real ponovo želi igrača Ajaxa, United spremio 90 miliona za januar, Juve vraća nekadašnju zvijezdu?

Početkom septembra u najvećim evropskim ligama zvanično je završen transfer rok. Mnogi klubovi mogu biti zadovoljni kako su poslovali ovog ljeta, dok oni, koji nisu uspjeli u svojim namjerama nestrpljivo čekaju januar kako bi pojačali svoje ekipe. Već se počelo špekulisati bez obzira što je do transfer roka još pet mjeseci.

Donny van de Beek samo je jedan od Ajaxovih talenata koje će skauti Real Madrida pratiti na njihovim sljedećim utakmicama u Ligi prvaka, javlja AS. Osim Van de Beeka, Hakim Ziyech i David Neres također su na meti kluba sa Bernabeua. Madrid će dodatno obratiti pažnju na argentinskog braniča Lisandra Martíneza i meksičkog internacionalca Edsona Álvareza kada Ajax u srijedu posjeti Valenciju na Mestalli.

Agent De Jonga otkrio zanimljivu priču: “Ono što se dešavalo nakon potpisa za Barcu nikada nisam zapamtio”

Trener Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, u siječnju očekuje dvostruki transfer od 90 milijuna funti, prenosi Daily Star. Lyonov napadač Moussa Dembele i mladić Newcastlea Sean Longstaff postavljeni su kao glavcne mete za transfere momčadi Crvenih vragova nakon lošeg početka sezone 2019-20.

Juventus vrlo pažljivo prati Paula Pogbu jer je veznjak Manchester Uniteda i dalje željan povratka u Torino, javlja CalcioMercato. Pogba (26) proveo je četiri sezone s Juveom prije nego što je 2016. prešao na Old Trafford u tada, rekordnom transferu. No sada bi mogao da se vrati, posebno nakon brojnih kritika na račun njegove igre.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!