NaslovnicaVijestiAgent De Jonga otkrio zanimljivu priču: "Ono što se dešavalo nakon potpisa...

Agent De Jonga otkrio zanimljivu priču: “Ono što se dešavalo nakon potpisa za Barcu nikada nisam zapamtio”

Agent nizozemskog veznjaka Frenkie de Jonga otkrio je koliko je zapravo bila intenzivna i nepredvidiva borba za nogometaša koji je prošle sezone naprosto eksplodirao u dresu Ajaxa.

Izvrsni nizozemski veznjak Frenkie de Jong najavio je odlazak u Barcelonu prije početka službenog transfer roka, a put do krajnjeg odredišta bio je vrlo zahtjevan, što je potvrdio i njegov agent Hasan Cetinkaya, koji nije znao u kojem će se smjeru krenuti pregovori.

OD 2014. GODINE POSTIGAO 180 GOLOVA: Liverpool na Anfield vraća svoju bivšu zvijezdu!

“Bio je to pravi rat. Svi su željeli de Jonga. PSG, Manchester City i Juventus učinili su sve što je bilo potrebno da ga dovedu u svoje redove. Međutim, moram priznati da je Barcelona uvijek bila njegov prvi izbor. Filozofija igre Barce zapisana je u njegovom DNK “, rekao je Cetinkaya koji je otkrio kako su i suze prolivene nakon što je direktor kluba Pepa Seguro potpisao ugovor.

“Situacija je bila napeta sve dok De Jong nije potpisao ugovor. U tom se trenutku osjetio olakšanje kojeg još nikad nisam vidio. Sve kočnice pustila je uprava Barcelone, a direktor Pep Segura je plakao. Svi su plakali. Bili su pod ogromnim pritiskom “, rekao je Cetinkaya i dodao.

“Nakon potpisivanja ugovora, pozvali su nas u najbolji restoran na obroncima Barcelone. Pili smo najbolja vina cijelu noć i jeli najprestižnija jela. Svi su se smijali i veselili što su se na kraju mogli opustiti.”

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!