NaslovnicaVijestiOD 2014. GODINE POSTIGAO 180 GOLOVA: Liverpool na Anfield vraća svoju bivšu...

OD 2014. GODINE POSTIGAO 180 GOLOVA: Liverpool na Anfield vraća svoju bivšu zvijezdu!

Barcelonin napadač Luis Suarez je navodno spreman prihvatiti transfer natrag u Liverpool, budući da njegov stari klub razmišlja o ponovnom potpisivanju.

POSTIGAO 180 GOLOVA

Urugvajski internacionalac je bio veliki pogodak na Anfieldu u svojoj prvoj čaroliji i dalje je jedan od najsmrtonosnijih napadača u svjetskom nogometu nakon sjajne forme u Barceloni.

Suarez je postigao 180 golova za katalonske divove otkako im se pridružio iz Liverpoola na ljeto 2014. godine, pa je fer reći da će se on sigurno brzo ponovo uklopiti u sustav Liverpoola.

Liverpool ima nekoliko kvalitetnih napdača u Robertu Firminou, Mohamedu Salahu i Sadiou Maneu, ali Suarez bi sigurno dobio mjesto kao druga mogućnost.

Najava drugog kola Lige Prvaka (UTORAK)

32-godišnji napadač je definitivno prirodniji strijelac od Roberta Firminoa, a njegov dolazak bi mogao dopustiti Brazilcu da se vrati u svoju prirodniju poziciju, ulogu desetke, a Salah i Mane mogu napadati sa strana.

Sport Mole tvrdi da su Liverpool i Suarez željni ovog susreta, što bi, bez sumnje, bio jedna od najvećih priča o transferima u posljednje vrijeme.

Redsi su bili povezani i sa ponudom za ponovno potpisivanje Philippea Coutinha ovog ljeta, iako se taj transfer nije uspio realizirati, jer se umjesto toga pridružio Bayernu iz Munchena.

Suarez bi, međutim, trenutno mogao biti važniji transfer za klub.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!