NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO MOGUĆE? Evo što Manchester United traži od Real...

DA LI JE OVO MOGUĆE? Evo što Manchester United traži od Real Madrida u zamjenu za Paula Pogbu!

Kako izvještavaju španjolski i engleski mediji, čelnici Manchester Uniteda postavili su bizarnu cifru koju zahtijevaju od Real Madrida u zamjenu za jednu od najvećih zvijezda Paula Pogbu.

Real Madrid želi Paula Pogbu

Trener Los Blancosa Zinedine Zidane bio je poprilično sretan pojačanjima koje je dobio u ljetnom prelaznom roku, ali njegov klub ipak nije uspio dovesti njegovog sunarodnjaka, koji je već dugo vremena želja ‘kraljevskog’ kluba.

S druge strane, i sam Pogba ne krije želju za odlaskom sa Old Trafforda, te je u nekoliko navrata priznao kako bi volio otići u La Ligu. Francuski reprezentativac je također bio na radaru svog bivšeg kluba Juventusa prije nekoliko mjeseci, ali Maurizio Sarri je proteklog ljeta dobio nekoliko novih veznjaka, te su male šanse kako će se i Pogba vratiti u skorijoj budućnosti.

I dok španjolski mediji bliski klubu izvještavaju kako pojedine zvijezde u Real Madridu nisu za dolazak Pogbe, Zinedine Zidane navodno još uvijek nije odustao od njega. Naime, njih dvojica su primjećeni u Dubaiju tokom reprezentativne pauze, ali je Zidane izjavio kako je to bio samo slučajan susret.

S druge strane, u Manchester Unitedu su dobro upoznati sa interesom španjolsko velikana za njihovu zvijezdu, te zahtijevaju bizarnu odštetu za 26-godišnjaka. Naime, kako piše Diario GOL, ‘Crveni vragovi’ su proteklog ljeta odbili ponudu od 80 miliona eura i Viniciusa Juniora, te će u januaru zahtijevati Brazilca uz čak 150 miliona eura.

Pored Pogbe, na listi želja Real Madrida nalazi se i veznjak Tottenham Hotspura Christian Eriksen, kojem ugovor sa Spursima ističe sljedećeg ljeta, te bi zbog toga bio daleko isplativija opcija. Pored toga, po načinu igre, on je puno bliži Luki Modriću, kojeg bi mogao uskoro zamijeniti u bijelom dresu.

Najnovije vijesti

Objavljena lista: Ovih osam igrača napušta Liverpool na kraju sezone

0
Njemački strateg Jurgen Klopp, koji je od 2015. godine vodio Liverpool i s njim osvojio naslove engleskog i europskog prvaka, prema najnovijim informacijama, napustit...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!