NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO MOGUĆE? Jedan od najsporijih igrača Uniteda pobijedio Sancheza...

DA LI JE OVO MOGUĆE? Jedan od najsporijih igrača Uniteda pobijedio Sancheza u sprintu na treningu!

Mnogi navijači Manchester Uniteda ostali su oduševljeni kada je njihov klub početkom godine i službeno potvrdio dolazak Alexisa Sancheza iz Arsenala u direktnoj zamjeni za Henrikha Mkhitaryana.

Mata pobijedio Sancheza u sprintu

Međutim, vjerujemo kako bi svi oni bili presretni ukoliko bi Čileanac uskoro napustio Old Trafford. Iako je nakon dolaska u klub postao uvjerljivo najplaćeniji igrač, te zarađuje oko 500 tisuća funti tjedno, on ničim ne opravdava tu cifru.

Naime, na ukupno 30 nastupa u svim takmičenjima u dresu ‘Crvenih vragova’ postigao je razočaravajuća četiri gola, te podijelio sedam asistencija. U posljednje vrijeme je navodno i u velikoj svađi sa Joseom Mourinhom, te pod svaku cijenu želi napustiti klub u predstojećem zimskom prelaznom roku. Pored svega toga, danas su se u engleskim medijima pojavile informacije koje na najbolji način opisuju njegovo trenutno fizičko stanje. Naime, kako se piše, na nedavnom treningu ga je u sprintu pobijedio nitko drugi, već Juan Mata, koji se općenito smatra jednim od najsporijih igrača u Unitedu.

Engleske novine The Independent izvještavaju kako su u Arsenalu smatrali kako Sanchezu slijedi veliki fizički pad, s obzirom da je kosntantno pod vodstvom Wengera igrao 38 ili više utakmica u sezoni, te da je to jedan od razloga zbog kojeg su pristali na njegov odlazak prije kraja sezone. On se trenutno oporavlja od povrede tetive koljena, te je teško za očekivati kako bi se uskoro mogao ponovo naći u planovima Josea Mourinha. U izvješću čak piše i da portugalski stručnjak nema nimalo povjerenja u 29-godišnjaka, te da ne bi imao ništa protiv njegovog odlaska iz kluba.

Za njega interes već neko vrijeme pokazuje francuski prvak Paris Saint-Germain, koji je jedan od nekoliko klubova na svijetu koji bi mu mogli ponuditi sličnu platu koliku sada ima u Manchester Unitedu. Što će se dogoditi s njim, te da li će otići već u januaru, preostaje nam da vidimo uskoro.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!