NaslovnicaVijestiDa li je ovo moguće promašiti?! Lewandowski se obrukao! (VIDEO)

Da li je ovo moguće promašiti?! Lewandowski se obrukao! (VIDEO)

Jedan od najboljih napadača svijeta i golgeter poljske reprezentacije Robert Lewandowski propisno se obrukao na utakmici između Poljske i Češke, promašivši “nemoguće”.

Lewandowski se obrukao

Nogometaši Poljske i Češke danas su odigrali prijateljsku utakmicu, a Robert Lewandowski je za kratko vrijeme “zapalio” društvene mreže.

Trijumf Češke ostao je u sjenci nevjerovatnog promašaja golgetera poljske reprezentacije u 55. minutu. Neki bi rekli da je u ovakvoj situaciji teže promašiti nego postići gol, ali Lewandowski se ne bi složio sa tim.

Kao da se iznenadio što je lopta uopšte prošla između golmana i odbrambenog igrača Češke i došla do njega posle centaršuta Frankowskog.

Česi su slavili rezultatom 1:0, golom Jakuba Jankte, veznog igrača Sampdorije, iz 52. minuta. U posljednjem kolu Lige Nacija Poljaci u utorak gostuju Portugalu u okviru grupe 3 lige A, ali već su izgubili sve šanse za opstanak, u grupi u kojoj se još nalazi i Italija, te će u narednom ciklusu igrati u ligi B.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!