NaslovnicaVijestiDa li je ovo prva postava? Evo kako će Dinamo Zagreb izgledati...

Da li je ovo prva postava? Evo kako će Dinamo Zagreb izgledati protiv Krasnodara u Europskoj ligi!

Nakon što su pobijedili Osijeka (2-1) u velikom derbiju, Zoran Mamić i njegov Dinamo se sada fokusiraju na utakmicu u 1/16 finala Europske lige protiv Krasnodara.

Prvi susret je na rasporedu u četvrtak sa početkom u 18:55 sati, a hrvatski mediji su danas otkrili kako će izgledati postava Dinama u prvoj utakmici.

Na golu će naravno biti Dominik Livaković, za kojeg se Dinamo bojao da bi mogao ispasti iz postave zbog ozljede, no on je spreman. Obranu će činiti Ristovski – Lauritsen – Theophile i Gvardiol. Na sredini terena bi trebali biti Ademi i Jakić, a u samom vrhu napada Petković. Iza napadača Dinama se nalaze trojac Oršić – Majer i Ivanušec.

Nakon pobjede protiv Osijeka su naglasili svoju dominaciju u 1. HNL, a sada će u ovaj susret protiv Krasnodara ući sa velikim optimizmom. Ovo je prva natjecateljska utakmica za Krasnodar od 17. prosinca kada je njihovo prvenstvo otišlo na pauzu. Od tada su odigrali osam prijateljskih utakmica.

Koeficijent na to da će Dinamo ostvariti pobjedu u gostima u ovom susretu iznosi 3.75 u bet365 kladionici, koja računa okladu dobitnom ako Dinamo Zagreb povede sa dva gola razlike.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!