NaslovnicaVijestiDA LI JE OVO PRVO POJAČANJE BARCELONE U SIJEČNJU? Aktiviraju otkupnu klauzulu...

DA LI JE OVO PRVO POJAČANJE BARCELONE U SIJEČNJU? Aktiviraju otkupnu klauzulu od 50 milijuna eura!

Barcelona je, kako se izvješćuje, zainteresirana za potpisivanje desnog beka Athletic Bilbaoa Ander Cape.

PRVO POJAČANJE BARCELONE

27-godišnjak je redovan za crveno-bijele otkako im se pridružio iz Eibara. Capa je ove sezone odigrao 13 nastupa na svim natjecanjima, postigavši gol protiv Levantea proteklog vikenda, dok je pružio još četiri asistencije.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Prema riječima Don Balona, Barcelona nije zadovoljna nastupima Nelsona Semeda ili Sergija Roberta i usmjerila je pogled na desnog beka Bilbaa koji ima klauzulu oslobađanja od 50 milijuna eura, ali također bi mogao napustiti klub za 25-30 milijuna.

Capa je učinio dobre stvari za svoj trenutni klub koji je sada na šestoj poziciji na tabeli La Lige sa 20 bodova, pet iza Barce. Postupno se etablirao kao jedan od najboljih desnih bekova u Španjolskoj i ovim bi se brzinama mogao vrlo brzo uputiti u nacionalni tim.

Igrači poput Semeda i Roberta su pristojni desni bekovi, ali dodatak Cape bi definitivno učvrstio taj dio terena za Barcelonu.

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!