NaslovnicaVijestiDa li je ovo razlog zbog kojeg Zidane neće dobiti otkaz? Otkriveno...

Da li je ovo razlog zbog kojeg Zidane neće dobiti otkaz? Otkriveno koliko bi Perez morao platiti Francuzu!

Španjolski mediji otkrivaju da će predsjednik Real Madrida Florentino Perez morati pažljivo razmisliti želi li prijevremeno raskinuti ugovor s trenerom Zinedineom Zidanom, jer bi u suprotnom morao platiti ogroman novac Francuzu.

DVA PUTA ODBIO

Nakon teškog poraza u Parizu, u španjolskim medijima počeli su se pojavljivati ​​prvi zapisi koji sugeriraju da trenerska stolica trenera Real Madrida Zinedine Zidane više nije tako nemilosrdno jaka kao što je to bio slučaj svega prije nekoliko tjedana.

DAVID BECKHAM PRONAŠAO MENADŽERA ZA SVOJ NOVI KLUB: Njegov nekadašnji suigrač iz Real Madrida će voditi Inter Miami!

Ideja o zamjeni trenera još je uvijek svježa i zasad vjerojatno nije aktualna, međutim, pojedini španjolski mediji već izvještavaju o tome što bi za klub značio mogući prijevremeni raskid ugovora s trenerom, koji je s Realom osvojio tri naslova europskog prvaka.

Barcelona Sport tvrdi da se Zidane vrlo dobro osigurao po povratku na klupu Reala, potpisavši četverogodišnji ugovor kojim mu je zagarantovana godišnja plaća od čak 13 milijuna eura. Do kraja ugovora, dakle, Real mora platiti najmanje još 39 milijuna eura Zidaneu, a u slučaju prijevremenog raskida ugovora, naravno, morao bi uplatiti cijeli bruto iznos njegove zarade, u iznosu od vrtoglavih 80 milijuna eura!

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!