NaslovnicaVijestiDa li je on pravi izbor za trenera Arsenala?! Vlasnici kluba započeli...

Da li je on pravi izbor za trenera Arsenala?! Vlasnici kluba započeli pregovore sa čovjekom koji je odbio Bayern!

Već duže vremena vodi se rat na relaciji navijača Arsenala i Arsena Wengera. Navijači kluba nezadovoljni su rezultatima Arsenala, te otvoreno protestuju protiv francuskog stratega, kojem bi ova sezona mogla biti posljednja na klupi Topnika. Vlasnici kluba već su stupili u kontakt sa čovjekom koji je odbio ponudu minhenskog velikana Bayerna.

trenera Arsenala

Arsenalovim vlasnicima je prkeipjelo. Odlučili su u klubu da će vrlo vjerojatno zamijeniti trenera krajem ove sezone. Arsen Wenger će na kraju sezone postati bivši i u klubu su izgleda već pronašli njegovog nasljednika. Riječ je o nekadašnjem strategu Dortmunda, Thomasu Tuchelu, koji je trenutno glavni kandidat za klupu Topnika.

>> Zlatan Ibrahimović će igrati na Svjetskom prvenstvu, ali uz jedan uslov

Očekuje se kako će 44-godišnji njemački trener odbiti pregovore s njemačkim Bayernom jer želi nastaviti svoju trenersku karijeru u inozemstvu a izvori u Njemačkoj navode kako ju je Tuchel već odbio što je strogo čuvana tajna u Minhenu.

[su_bonus]

Zato je Arsenal odlučio ozbiljno stupiti u razgovore s Tuchelom, bivšim trenerom Borussije iz Dortmunda. Chelsea bi se također mogao umješati u u pregovore, budući da su odlučili zamijeniti Antonio Contea u londonskom klubu nakon završetka sezone. Tuchel je trenutno nezaposlen, još od maja prošle godine kada je napustio kormilo Dortmunda svega nekoliko dana nakon što je osvojio DFB kup Njemačke.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!