NaslovnicaVijestiDa li je rastanak blizu?! Ovim potezom Dybala istakao svoje nezadovoljstvo u...

Da li je rastanak blizu?! Ovim potezom Dybala istakao svoje nezadovoljstvo u Juventusu i razočarao navijače kluba!

Paulo Dybala je jučer, kada je shvatio da ga trener Massimiliano Allegri ne neamjerava poslati u igru, otišao u svlačionicu prije kraja meča. Allegri nije ni znao za to dok mu to nisu saopštili novinari nakon utakmice.

dybala biti van terena

Juventus je igrom uništio Parmu, protiv koje je vodio i sa dva gola razlike (3:1), a zatim je dva gola postigao iskusni napadač Parme Gervinho, te na taj način osigurao bod svojoj ekipi. Argentinska zvijezda Paulo Dybala ni u ovom meču nije dobio priliku, a trener Max Allegri je napravio posljednju zamjenu u 85. minuti, kada je povrijeđenog Bernardeschia u igri zamijenio Emre Can. Kad je Dybala vidio da neće dobiti priliku za nastup, jednostavno je otišao u svlačionicu prije kraja meča.

POCHETTINO ISKREN: Evo za koji klub iz engleske velike šestorke nikad ne bi navijao!

Novinari su se stoga pitali ima li Allegri probleme s njim (opet).

“Nisam ga čak ni vidio, nisam ni znao da je to učinio. Možda mu je bilo hladno, pa je zbog toga ranije otišao u svlačionicu”, rekao je Allegri, koji ne može biti previše zadovoljan dosadašnjim nastupima Argentinca. U 19 utakmica, Dybala je postigao samo dva gola i upisao šest asaistencija.

Čini se kako je rastanak veoma blizu.

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!