NaslovnicaVijestiDa li je srušena i zadnja prepreka za dolazak Antionio Contea u...

Da li je srušena i zadnja prepreka za dolazak Antionio Contea u Real Madrid?

Bivši trener Chelsea Antonio Conte konačno je riješio vrlo važno pitanje, zbog kojeg dandanas još uvijek nije trener španjolskog velikana Real Madrida.

Conte nakon poraza

Talijanski strateg Antonio Conte, prema Španjolskim medijima prvi je favorit za preuzimanje klupe Real Madrida koja bi se mogla desiti  nakon nedjeljnog El Clasicu, koji će Julenu Lopeteguiu biti posljednja prilika da spasi svoju kožu.

[su_champions_league]

U Madridu su već željeli vidjeti Contea na klupi Reala ovo ljeta ali im je problem predstavljao njegov ugovor u Chelseaju, zbog kojeg bi kraljevski klub morao platiti gotovo 11 milijuna eura odštete ekipi Chelseaja. Chelsea je uručio otkaz Conte  prije isteka ugovora a kako prenosi Sport Mediaset na sudu u Londonu Conte i Chelsea su pronašli zajednički jezik oko visine odštete koju će na svoj račun dobiti Conte.

>> Novo veliko priznanje za “Dijamanta”: Džeko i Messi u odabranom društvu!

U praksi, to znači da je Conte potpuno slobodan u izboru novog poslodavca i nema sumnje  da će bivši trener Juventus predstojeći španjolski derbi prati s posebnim interesom. jer bi već početkom iduće sedmice mogao biti predstavljen za novog trenera Real Madrida.

[su_bet365_100_bonus]

Conteu bi to bio treći klub u karijeri a do sada je sa ogromno uspjeha vodio Juventus i Chelsea, koji mu je uručio otkaz na kraju ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!