NaslovnicaVijestiDA LI JE SVE GOTOVO?! Ronaldov suigrač iz reprezentacije Portugala nagovijestio kako...

DA LI JE SVE GOTOVO?! Ronaldov suigrač iz reprezentacije Portugala nagovijestio kako je on već potpisao za Juventus!

Odlazak Cristiana Ronalda u Juventus je već gotova stvar, ako je vjerovati njegovom suigraču iz reprezentacije Portugala Bruni Alvesu. Njih dvojica su igrali Svjetskom prvenstvu koje se trenutno održava u Rusiji, a na kojem su doživjeli poraz i ispali u osmini finala protiv Urugvaja (2-1).

Ronaldo već potpisao za Juventus

Ronaldo je u Real Madrid stigao davne 2009. godine iz Manchester Uniteda za tada rekordnih 94 miliona eura. Od tada je postao najbolji strijelac kluba svih vremena sa čak 450 postignutih golova u samo 438 nastupa, te je osvojio dva puta La Ligu, te tri puta Ligu prvaka.

[su_poker]

Ipak, po svemu sudeći, ovog ljeta je vrijeme za rastanak, a kao njegova sljedeća destinacija se spominje Juventus, koji je navodno poslao ponudu od oko 100 miliona eura. Prema pisanju španjolskih i talijanskih medija, ‘Stara dama’ mu je ponudila četverogodišnji ugovor po kojem bi zarađivao 30 miliona eura po sezoni, na što je on već pristao.

To je potvrdio i njegov suigrač Alves, koji je otkrio kako je dogovor već postignut, te smatra kako će Ronaldo uspjeti u Torinu. On je u intervjuu za portugalske novine O Jogo rekao: “Cristiano Ronaldo će uspjeti i u Juventusu. Ne postoji liga u kojoj on ne može biti uspješan. On je već dokazao da može pobjeđivati u bilo kojoj državi, a Italija nije ništa drugačija. Uz njega sam jer je on predstavnik Portugala u svijetu. Već 12 godina smo bili u toliko zajedničkih ‘bitaka’ i znam koliko može motivirati sam sebe. To je važno pri prihvaćanju novog izazova.”

Ronaldov agent Jorge Mendes također je dao zanimljivu izjavu prije par dana u kojoj je rekao: “Ukoliko Cristiano Ronaldo napusti Real Madrid, bit će vječno zahvalan klubu, predsjedniku, cijelom timu, osoblju i navijačima širom svijeta. To će biti početak novog izazova u njegovoj briljantnoj karijeri.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!