NaslovnicaVijestiDa li je vrijeme Ronalda prošlo? Sve više kritika na njegov račun,...

Da li je vrijeme Ronalda prošlo? Sve više kritika na njegov račun, Luca Toni je bio najoštriji i najrealniji

Bivši sjajni napadač Luca Toni kao stručni komentator gostovao je na finalnom meču talijanskog Kupa između Napolija i Juventusa i oštro je napao prvu zvijezdu Stare dame Cristiana Ronalda.

Ronaldo imenovao šestoricu

Mit o nepobjedivom Cristianu Ronaldu u velikim finalima u Juventusu polako se ruši. Portugalska superzvijezda prije dva dana je izgubila i drugi uzastopni finalni obračun protiv Napolija, što mu se u karijeri nikad nije dogodilo. Napoli je većina smatrala boljim suparnikom, a stručni komentator Rai Una Luca Toni napao je i Juventus i njhovu prvu zvijezdu nakon meča.

Toni je izrazio mišljenje da je najbolji igrač Juventusa u finalu bio golman Gigi Buffon, a dio krivnje za poraz stavio je na Cristiana Ronalda.

“Ovaj poraz također nosi i potpis Cristiana Ronalda. Ima prilično složenu ‘fiziku’ i ne može nikoga predriblati. Ranije u karijeri je to radio jer je bio brz a sada to više ne može.”, rekao je bivši najbolji strijelac Serie A.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!