NaslovnicaVijestiDa li legendarni Massimo Moratti zna nešto više? "Transfer Lea Messija u...

Da li legendarni Massimo Moratti zna nešto više? “Transfer Lea Messija u Inter nisu pusti snovi”

Predsjednik koji je ukrao brazilskog Ronalda Barceloni vjeruje da bi Inter mogao završiti  ‘neočekivan’ transfer argentinske superzvijezde Lionela Messija. “To nije bilo nemoguće prije potencijale krize”, izjavio je Massimo Moratti.

Lionel Messi napravio

Legendarni predsjednik Intera iz Milana, Massimo Moratti prava je adresa za savjete o spektakularnim transferima, jer je jednom prilikom izveo zapažen transfer na čelu milanskog velikana kada je iz Barcelona doveo tadašnju prvu svjetsku nogometnu zvijezdu Ronalda.

Ronaldinho pušten iz paragvajskog zatvora nakon 32 dana!

Moratti vjeruje da će trenutna situacija u svijetu jako uzburkati karte i u nogometnom svijetu, a uvjeren je da će se zbog koronavirusa u nogometu dogoditi puno nezamislivih stvari. Razmotrimo i mogući transfer Lionela Messija u Inter.

“Ne mislim da su to zabranjeni snovi. Možda nisu bili prije ove nesreće koja nas je pogodila. Messi je tik prije isteka ugovora i sigurno postoje iskušenja da ga dovedu u Milano. Ne znam hoće li ova situacija nešto promijeniti, ali mislim da će svijet nogometa zadesiti dosta neobičnosti krajem ove godine “, rekao je Moratti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!